Φόρμα... ξεκούμπωτη ξανά η Λίλι Άλεν

18.08.2014
Η 29χρονη τραγουδίστρια επιμένει να προκαλεί με το ίδιο ολόσωμο ασημί κοστούμι που είχε σοκάρει τους σεμνότυφους δημοσιογράφους σε προηγούμενη εμφάνιση της.

Όταν η Λίλι Άλεν (Lily Allen) άνοιγε τη συναυλία της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) στη Νέα Υόρκη στην αρχή του μήνα με κατεβασμένο το φερμουάρ της εφαρμοστής φόρμας της μέχρι τον αφαλό, κάποιοι υπέθεσαν ότι επρόκειτο απλώς για ένα χαριτωμένο ατύχημα.

Όμως, η ίδια έσπευσε να διορθώσει την… παρεξήγηση στην κυριακάτικη εμφάνιση της στο βρετανικό V Festival στο Τσέλμσφορντ του Έσεξ, φορώντας για δεύτερη φορά το ίδιο διαστημικής εμπνεύσεως κοστούμι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ώστε να επιτρέψει την ανεμπόδιστη θέα στο νεανικό της στήθος για εκείνους που έτυχε να χάσουν το πρώτο επεισόδιο.

Μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις δύο εμφανίσεις ήταν τα ροζ γυαλιά ηλίου με τα στρας που έδωσαν μια νότα ντίσκο στην τελευταία παράσταση της, αλλά και τα μαλλιά της που ήταν χτενισμένα σε δύο γαλλικές κοτσίδες οι οποίες κατέληγαν χαμηλά στον αυχένα σε… κουλουράκια.

Σε κάθε περίπτωση, η ρόγα της Λίλι Άλεν παρέμενε κάγκελο κλέβοντας τις εντυπώσεις –όχι με τον καλύτερο τρόπο- από τις σέξι χορευτικές φιγούρες της.

Αργότερα την Κυριακή, η βρετανίδα τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της με άλλη πολύχρωμη, αλλά πάντα εφαρμοστή φόρμα σχολιάζοντας: "Χαζό κοστούμι, κουλ ηχείο", αναφερόμενη στο πρόσφατο μοντέλο φορητών ηχείων με φωτισμό LED της JBL που κρατάει στο χέρι της.