Ο Τζέιμς Φράνκο τα έβαψε ξανθά!

12.08.2014
Αέρας αλλαγής κι ανανέωσης φύσηξε για τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο (James Franco), ο οποίος αποφάσισε να αποχωριστεί τα καστανά του μαλλιά και να γίνει ξανθός.

Και φυσικά, πού αλλού θα μπορούσε να λανσάρει το νέο του λουκ αν όχι στο προφίλ του στο Instagram; Μάλλον πουθενά και γι’ αυτό επέλεξε αυτό τον τρόπο, όπως πολλοί άλλοι celebrities κατά καιρούς.

Αν μη τι άλλο έχει και 2,5 εκατομμύρια followers, οι οποίοι άρχισαν τα Likes και τα κολακευτικά σχόλια αν και δεν έλειψαν αρκετοί, οι οποίοι δεν έδωσαν την έγκρισή τους για το ξανθό μαλλί. Άλλοι πάλι το πήραν στην πλάκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φράνκο κάνει τέτοιους πειραματισμούς, αλλά να διευκρινίσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση, το πιθανότερο είναι η αλλαγή να έγινε για τις ανάγκες του νέου του ρόλου σε ταινία αφού κι η selfie δείχνει να τραβήχτηκε μέσα στο χώρο του μακιγιάζ.

Επίσης, να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο το μαλλί να είναι περούκα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο με άλλες κι άλλους ηθοποιούς.

Ιδού κι η φωτογραφία του ξανθού Τζέιμς Φράνκο:

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ