Ξεγυμνώθηκε & η μικρή κόρη της Ντέμι Μουρ

05.08.2014
Μετά τη Σκάουτ Γουίλις, ήρθε η ώρα να μας δείξει το κορμάκι της και η μικρή κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα (Tallulah Willis).

Φυσικά, τα κορίτσια τούτα δεν ξεγυμνώνονται χωρίς σημαντικό ρόλο κι έτσι μετά την Σκάουτ που βγήκε γυμνόστηθη στη Νέα Υόρκη για να καταγγείλει την πολιτική του Instagram, ήρθε η ώρα της Ταλούλα να μείνει με το σουτιέν και το εσώρουχο στη διάρκεια ομιλίας της.

Η 20χρονη θέλησε να αφυπνίσει το κοινό σχετικά με την δυσμορφοβία, από την οποία υποφέρει και η ίδια. Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, η Ταλούλα εξηγεί πως η διάγνωση της συγκεκριμένης διαταραχής έγινε πριν επτά χρόνια, και πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία τα άτομα υποφέρουν επειδή βλέπουν το σώμα τους με ένα παραμορφωμένο τρόπο.

"Πάλεψα πολύ όταν ήμουν μικρότερη. Ένιωθα άσχημη με όσα άσχημα γράφονταν για την εμφάνισή μου. Πίστευα την γνώμη των ξένων, περισσότερο από τα άτομα που με αγαπούν'', τόνισε η Ταλούλα στο βίντεο που καταλήγει με την κόρη της Μουρ να μένει με τα εσώρουχά της.

''Είχα αρχίσει να φοράω σουτιέν με ενίσχυση για να φαίνεται το στήθος μου τονωμένο στις φωτογραφίες για να τραβάω την προσοχή'' τόνισε η 20χρονη για να συνεχίσει:

''Είχα παγιδευτεί στο σώμα μου. Λιμοκτονούσα για να χάσω κιλά. Έχασα τις καμπύλες μου και πλέον το σώμα μου δεν είχε κανένα σχήμα, κι έτσι εγκλωβίστηκα περισσότερο''.

Η Ταλούλα, είχε και στο παρελθόν μιλήσει για την βοήθεια που της προσέφερε η μητέρα της Ντέμι, η οποία της έμαθε πως πρέπει να νιώθει άνετα με το σώμα και τα ρούχα της.

''Η μαμά μου μου έλεγε πάντα να αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου. Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και να αγαπάμε το σώμα μας''.

Κ.Π