Δες πόσο γρήγορα αλλάζει πάνες η Καρντάσιαν

05.08.2014
Μια γκράντε εμφάνιση στο σόου του Jimmy Kimmel έκανε η μανούλα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που μας απέδειξε και τις ικανότητές της στο άλλαγμα πάνας.

Η Κιμ μπήκε σε διαγωνισμό με το Τζίμι, για το ποιός θα αλλάξει πιο γρήγορα και πιο σωστά τις περισσότερες πάνες και η Κιμ, που έβγαλε πρώτα το μονόπετρο- εκεί ο Κίμελ τόνισε πως το μονόπετρο αξίζει πιο πολύ και από τις Βερσαλίες, όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Κιμ με το ράπερ Κάνιε Γουέστ- απέδειξε πως στο άλλαγμα πάνας πετάει....

Η Κιμ, που παλαιότερα είχε εκφράσει την αγάπη της για το άλλαγμα πάνας, παραδέχτηκε πως αυτή τη στιγμή η 13 μηνών κορούλα της Νορθ, δεν κάθεται ευχάριστα να της αλλάξουν πάνα!

Εκτός από τις πάνες, η Κιμ μίλησε και για τον γάμο της στις Βερσαλίες με λεπτομέρειες:

"Πιστεύω πως όλοι πέρασαν υπέροχα στις Βερσαλίες και ήπιαν πολύ. Η αδερφή μου η Κλόε ήπιε λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ και χρειάστηκε να την ξυπνήσω για να μην χάσει το γάμο. Ήταν ουσιαστικά ξαπλωμένη και σχεδόν κοιμόταν όσο της βάζαμε μέικαπ. Μιλάμε για τρελό χανγκόβερ''.

Όσο για την επιλογή του Παρισιού και της Φλωρεντίας, η 33χρονη σταρ τόνισε πως με το γάμο αυτό ήθελε να γιορτάσει με το σύζυγό της, την κοινή ιστορία αγάπης τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Παρίσι και στη Φλωρεντία έγινε η σύλληψη της Νορθ.

Κι αναρωτιέσαι τι στεναχώρησε την Κιμ στο γάμο; Οι απουσίες της τελευταίας στιγμής φυσικά που δημιούργησαν ένα μικρό χάος.

''Ήταν το χειρότερο γιατί οι θέσεις ήταν αριθμημένες κι έπρεπε να βάλουμε λευκή μπογιά στις καρέκλες για να καλύψουμε τα ονόματα'' τόνισε η Κιμ με τις καμπάνες να χτυπούν για τη Μπιγιονσέ και το Τζέι Ζι.

Καταλήγοντας η Καρντάσιαν τόνισε:

"Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και μπορέσαμε να την μοιραστούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας. Θέλαμε όλοι να ζήσουν το ταξίδι της αγάπης μας''.

Κ.Π