Το νέο, σέξι αμόρε του Μπίμπερ!

01.08.2014
Ο φακός την κυνηγάει όχι μόνο στα στούντιο αλλά και στα καλοκαιρινά ρεπό να λιάζεται από τη μία με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) και από την άλλη να παραθερίζει σε υπερπολυτελές γιοτ με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber). Η πανέμορφη Σανινα Σάικ (Shanina Shaik) ανήκει στους αγγέλους/διαβόλους της Victoria Secret και απ ότι λένε οι φήμες είναι η καινούρια κατάκτηση του 20χρονου ποπ σταρ με τον οποίο κάνει διακοπές στο ισπανικό νησί Formentera και δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι. Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει για εκείνη, γεννήθηκε στη Μελβούρνη με μπαμπά Λιθουανό και μαμά Πακιστανή, είναι 23 χρονων και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται και να συμμετέχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις από 8 χρονών. Στα 15 της τράβηξε την προσοχή γνωστών ατζέντηδων αλλά ήταν πολύ μικρή για να μετακομίσει στο Σίδνεϊ και δύο χρόνια αργότερα την ανακάλυψε το πρακτορείο New York Model κι έφυγε για τη Νέα Υόρκη. Από τότε και μετά βρέθηκε στις μεγαλύτερες πασαρέλες για τα σόου διάσημων σχεδιαστών(Vivienne Westwood, Stella Mc Cartney,Oscar de La Renta, Tom Ford κ.ά) άρχισε να φωτογραφίζεται για πολλά περιοδικά και από το 2012 είναι στην ομάδα των εκλεκτών της Victoria Secret. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, μιλάνε καλύτερα οι εικόνες…

Ο φακός την κυνηγάει όχι μόνο στα στούντιο αλλά και στα καλοκαιρινά ρεπό να λιάζεται από τη μία με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez) και από την άλλη να παραθερίζει σε υπερπολυτελές γιοτ με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Η πανέμορφη Σανινα Σάικ (Shanina Shaik) ανήκει στους αγγέλους/διαβόλους της Victoria Secret και απ ότι λένε οι φήμες είναι η καινούρια κατάκτηση του 20χρονου ποπ σταρ με τον οποίο κάνει διακοπές στο ισπανικό νησί Formentera και δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει για εκείνη, γεννήθηκε στη Μελβούρνη με μπαμπά Λιθουανό και μαμά Πακιστανή, είναι 23 χρονων και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται και να συμμετέχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις από 8 χρονών.

Στα 15 της τράβηξε την προσοχή γνωστών ατζέντηδων αλλά ήταν πολύ μικρή για να μετακομίσει στο Σίδνεϊ και δύο χρόνια αργότερα την ανακάλυψε το πρακτορείο New York Model κι έφυγε για τη Νέα Υόρκη. Από τότε και μετά βρέθηκε στις μεγαλύτερες πασαρέλες για τα σόου διάσημων σχεδιαστών(Vivienne Westwood, Stella Mc Cartney,Oscar de La Renta, Tom Ford κ.ά) άρχισε να φωτογραφίζεται για πολλά περιοδικά και από το 2012 είναι στην ομάδα των εκλεκτών της Victoria Secret.

Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, μιλάνε καλύτερα οι εικόνες…