Η Στέισι Κίμπλερ θα φάει τον πλακούντα της

17.07.2014
Μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ και λέγεται ότι έχει ανακαλύψει πώς θα γλιτώσει την επιλόχεια κατάθλιψη.

Τον Αύγουστο περιμένει το πρώτο της παιδάκι η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) -ένα κοριτσάκι- και, όπως αναφέρει το περιοδικό "Us Weekly", μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη της πρέπει να είναι μία από τις πιο... υγιείς του Χόλιγουντ.

Η 34χρονη πρώην παλαίστρια λέει ότι τρώει μόνο οργανικά και "καθαρά" φαγητά, κάνει γυμναστική και στρέτσιγκ κάθε μέρα και προσπαθεί να έχει θετική και χαρούμενη διάθεση όλη μέρα.

Ιδού και 2 φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με την έκδοση όμως, η Στέισι σκέφτεται να κάνει και κάτι άλλο για να βοηθήσει την όλη κατάσταση. Φήμες τη θέλουν αποφασισμένη να "καταναλώσει τον πλακούντα της αμέσως μετά τη γέννα", όπως λέγεται ότι έκανε και η Τζάνιουρι Τζόουνς (January Jones).

Συγκεκρικένα, πηγή του περιοδικού μεταφέρει ότι η Κίμπλερ θα παίρνει καθημερινά χάπια που θα κατασκευαστούν από τον πλακούντα της.

Τέτοιου είδους χάπια κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς στο εμπόριο με "ευεργετικές ιδιότητες", στην υγεία γενικότερα, στην ποιότητα του δέρματος και σε θέματα ψυχολογικής ισορροπίας, όπως αναφέρουν ειδικοί, ενώ φήμες θέλουν οπαδό τους και την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).