Μπαρουτοκαπνισμένη Λόρενς μουτζώνει τη Γουάτσον

08.07.2014
Σε δημόσια εκδήλωση βρέθηκαν οι δύο νεαρές σταρ του Χόλιγουντ και φαίνεται πως το διασκέδασαν με το παραπάνω...

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και η Έμα Γουάτσον (Emma Watson) συναντήθηκαν χθες στην επίδειξη μόδας του οίκου Ντιόρ στο Παρίσι και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Πριν από αυτό όμως, ποζάροντας για τους δημοσιογράφους, οι δύο γυναίκες φρόντισαν να δώσουν κάτι στα φλας, για να αστράψουν περισσότερο -που λέει ο λόγος, δηλαδή!!!

Αρχικά να σημειώσουμε ότι ναι μεν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσίασε με το ασπρόμαυρο κομψό σύνολο που φορούσε και ήταν κούκλα, όπως πάντα, αν και κάπως πιο έντονα μαυρισμένη. Διακοπές έκανε, το μέικ απ ήταν λάθος χρώμα ή καψαλίστηκε στο σολάριουμε δεν ξέρουμε αλλά στο πρόσωπο ήταν κάπως... μπαρουτοκαπνισμένη η Τζένιφερ.

Μετά τις πρώτες πόζες, η Τζένιφερ φαίνεται ότι κρύωσε λιγουλάκι και έριξε επάνω της ένα δερμάτινο τζάκετ ποζάροντας με τρελό χαμόγελο δίπλα στην Έμα Γουάτσον. Εκεί, λοιπόν, που οι φωτογράφοι έκαναν τη δουλειά τους, τα δυο κορίτσια άρχισαν την πλακίτσα μεταξύ τους και η Τζένιφερ όχι μόνο μούτζωσε την Έμα, αλλά της γύρισε και το κεφάλι προς τα πίσω. Και το χαμόγελο να μη χαλάει ούτε ίντσα... Το πρόσωπο της Γουάτσον δεν το βλέπουμε. Δεν θα ξαφνιαστούμε όμως αν μάθουμε ότι δεν το πολυχάρηκε το αστειάκι της φιλενάδας!!!