Τζέιμι Όλιβερ: Το παράξενο μήνυμα του Γυμνού Σεφ

26.06.2014
Ο βρετανός μάγειρας που έκανε μόδα την κουζίνα είχε επέτειο γάμου. Ιδού οι ρομαντικές, αν και λίγο παρίεργες, ευχές του.

Ο Τζέιμι Όλιβερ (Jamie Oliver) που έγινε διάσημος πριν από μερικά χρόνια ως "ο Γυμνός Σεφ" και έφερε τη μαγειρική την τηλεόραση, παντρεύτηκε την Τζουλς (Jools) πριν από 14 χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά.

Για να της ευχηθεί ανήμερα της επετείου τους, ο 36χρονος σεφ πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους (24 Ιουνίου 2000) με ένα συγκινητικό μήνυμα που όμως το έγραψε λίγο πιο... προφορικό από όσο θα έπρεπε και στο τέλος το "μάζεψε" λίγο με ένα "τέλος πάντων".

"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ αγαπημένη μου γυναίκα @joolsoliver… Πριν από 14 χρόνια παντρεύτηκα αυτό το υπέροχο κορίτσι και τι υπέροχη μέρα ήταν αυτή. Ήταν μια πολύ μικρή ιδιωτική τελετή και όλοι οι αγαπημένοι μου φίλοι σεφ είχαν συνεργαστεί για να μαγειρέψουν για μας. Μέχρι εδώ πραγματικά απόλαυσα τον γάμο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω x4 απίθανα παιδιά!!!!???!!!!! Τα παιδιά είναι απόλυτη Τρέλα αλλά χαρά… Έτσι, όλα καλά παιδιά… τέλος πάντων. Ευτυχισμένη επέτειο τζουλς είσαι η καλύτερη και σε αγαπώ".