Ο δίδυμος του Κούτσερ για Άστον, Μίλα &... κισμέτ

26.06.2014
Ο Μάικλ Κούτσερ υποστηρίζει ότι ο αδελφός του και η Κούνις είναι γραφτό να είναι μαζί –όπως ο Ρος και η Ρέιτσελ από τα "Φιλαράκια".

Αρχικά ναι, ο Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έχει δίδυμο αδελφό και είναι ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω.

Ο Μάικλ (Michael) έδωσε μια συνέντευξη στο UsWeekly όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον διάσημο αδελφό του, τη μέλλουσα νύφη του –την οποία λατρεύει, όπως είπε- και το μωράκι που έρχεται.

"Τη λατρεύω τη Μίλα. Αυτοί οι δυο συναντήθηκαν ξανά ύστερα από 14 χρόνια και πιστεύω ότι είναι γραφτό να είναι μαζί. Θα ήταν σαν να παντρευόταν ο Ρος και η Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια. Σαν να παντρευόταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston)", είπε ο 36χρονος πωλητής τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένοι είναι όλοι στην οικογένεια για το μωρό που έρχεται.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (αριστερά) άφησαν εποχή ως Ρος και Ρέιτσελ
στα Φιλαράκια ενώ η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ ήταν παιδάκια
όταν πρωτογνωρίστηκαν στο σετ του σίριαλ "That 70s Show".

Για την ιστορία, ο Μάικλ διαγνώστηκε με ελαφριά εγκεφαλική παράλυση σε ηλικία 3 ετών. Η ασθένεια του δημιουργούσε προβλήματα στο περπάτημα, είχε δυσκολία να χρησιμοποιεί γενικά τη δεξιά πλευρά του και έχανε την ακοή του από το αριστερό αυτί.

Στα 13 του χρόνια, ο αδελφός του Άστον υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί του είπαν ότι ή θα έκανε μεταμόσχευση καρδιάς ή θα πέθαινε.

Ευτυχώς, η καρδιά βρέθηκε πολύ γρήγορα, η μεταμόσχευση έγινε και, προφανώς, πέτυχε. Σήμερα 23 χρόνια μετά, ο Μάικλ είναι γερός, έχει δύο παιδιά και εργάζεται προσφέροντας βοήθεια σε παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Με την ευκαιρία, κάνε κλικ εδώ για να δεις και μερικά ακόμη ζευγάρια διασήμων με τα περισσότερο ή λιγότερο άγνωστα αδέλφια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείται το πρώτο φιλί του Ρος και της Ρέιτσελ, έτσι, για την ιστορία...