Δάρρα: Η κρίση στο γάμο της & το πρόβλημα υγείας

26.06.2014
Εδώ και λίγο καιρό δημοσιεύματα αναφέρονται στην προσωπική ζωή της Ισαβέλλας Δάρρα, μιλώντας για κρίση στο γάμο της, ακόμη και για οριστικό χωρισμό.

Γράφονται, όμως, πολλά και την υγεία της, υποστηρίζοντας ότι το όμορφο μοντέλο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Και μέσα σε αυτό τον καταιγισμό προσωπικών αποκαλύψεων για εκείνη, η Ισαβέλλα σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της μιλά για τις τελευταίες φήμες.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι περίπλοκες και δοκιμάζονται. Δε νομίζω ότι υπάρχει ζευγάρι που να είναι συνέχεια μαζί και καλά!» δηλώνει για το γάμο της με τον

Κωνσταντίνο Θεοφίλου, που πράγματι έφτασε κοντά στο τέλος, αλλά τώρα πια όλα είναι καλά.

«Κάναμε ένα διάλειμμα για να ανασάνουμε. Δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον άντρα μου και στη φάση που είμαστε, είμαστε καλά. Δεν ξέρει κανείς για το μέλλον!» εξηγεί. Και προσθέτει: «Με την κρίση, περνάνε κρίση και τα ζευγάρια. Όταν τα οικονομικά δεν είναι καλά, πιστεύω ότι όλες οι οικογένειες επηρεάζονται».

Όσο για το φημολογούμενο πρόβλημα υγείας, η Δάρρα δεν ήθελε να το σχολιάσει. «Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητήσω» αρκέστηκε να πει.

Πηγή: Μελέτησε το