Σε υπόθεση αυτοκτονίας εμπλέκεται ο ΝτιΚάπριο

25.06.2014
Ο διάσημος ηθοποιός λέγεται ότι –άθελά του- έδωσε τη χαριστική σε έναν αυτόχειρα.

Ο Άντριου Στερν (Andrew Stern) έδωσε τέλος στη ζωή του τραβώντας τη σκανδάλη στον κρόταφο την Κυριακή και δημοσιεύματα θέλουν να έχει φτάσει στα άκρα ύστερα από φωτογραφίες της γυναίκας του αγκαλιά με τον 39χρονο ηθοποιό που κυκλοφόρησαν στον Τύπο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγό του, Κέιτι Κλίαρι (Katie Cleary) η οποία είχε απαθανατιστεί να διασκεδάζει "θερμά" με την Λίο στις Κάννες τον περασμένο μήνα.

Ο 40χρονος Στερν είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του, η οποία είναι μοντέλο και αυτό τον καιρό ο φωτογραφικός φακός την είχε "τσακώσει" και με ακόμη έναν ηθοποιό, τον Άντριαν Γκένιερ (Adrian Grenier) του "Entourage", τον Απρίλιο.

Οι φήμες όμως μιλούν για ένα βαθύτατα διαταραγμένο άτομο με ιστορία κατάθλιψης και μην μπορώντας να πολεμήσει τους δαίμονές του αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Εκπρόσωπος της Κλίαρι δήλωσε ότι οι φωτογραφίες ήταν παντελώς άκακες, ενώ φίλοι του αυτόχειρα υπογραμμίζουν πόσο "ταπεινωμένος" ένιωσε εκείνος ώστε να οπλιστεί τελικά το χέρι του και να τραβήξει τη σκανδάλη.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις κι εσύ τις εν λόγω φωτογραφίες...

Όσο για τον Λεονάρντο; Ουδέν επίσημο σχόλιο υπάρχει ενώ με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι επίσημα ο διάσημος ηθοποιός έχει σχέση με το μοντέλο της Victoria's Secret, Τόνι Γκαρν (Toni Garrn).