Η Κιμ αποκαλύπτει πώς "κρατά" τον Κάνιε

19.06.2014
Φουλ στα σορόπια είναι το διάσημο νιόπαντρο ζεύγος που φαίνεται ότι διανύει μόνιμο μήνα του μέλιτος!

Δεν πέρασε μια μέρα από τη στιγμή που ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παραδέχτηκε ότι "μόνο με την Κιμ του σηκώνεται τόσο" και η σύζυγος του το ανταποδίδει με τον δικό της –πιο διακριτικό- τρόπο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην "Daily Mail" η Κιμ Καρντάσιαν Γουεστ (Kim Kardashian West) –όπως επιμένει να την αποκαλούν- δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της σύζυγο. (Κάνε κλικ εδώ για να δεις το απόσπασμα της συνέντευξης)

"Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω ότι νιώθει έτσι για μένα και το εκφράζει δημόσια", καμάρωσε η Κιμ τονίζοντας όμως ότι ο Κάνιε δεν είναι από τους ανθρώπους που θα της πουν "είδες τι είπα εκεί;", "διάβασες τη συνέντευξή μου;" Και τα σχετικά.

Όσο για το μυστικό της σχέσης τους; "Ζούμε μόνιμα σε έναν μήνα του μέλιτος και έτσι θα είναι πάντα η ζωή μας. Πάντα λέμε ότι μας αρέσει να φερόμαστε ο ένας στον άλλο σα να είναι κάθε μέρα τα γενέθλιά του", φανέρωσε η νιόπαντρη Κιμ τονίζοντας ότι η ίδια αυτό κάνει κάθε μέρα.

"Προσπαθώ να τον περιποιούμαι σαν να έχει τα γενέθλιά του κάθε μέρα", συνεχίζει η Κιμ συμπληρώνοντας πως όταν είναι χώρια, γιατί ταξιδεύουν και οι δυο πολύ, μιλούν στο τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα (!), αλλά όταν είναι μαζί, μόνη τους έννοια είναι να κάνουν την κάθε στιγμή αξέχαστη!

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από φωτογράφηση που είχε κάνει το ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του για το περιοδικό "L' officiel".