"Σφαγή" στο σπιτικό της εγκυούλας Καρντάσιαν

17.06.2014
Μόνο ήρεμο δεν ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο για την Κόρτνεϊ και τον σύντροφό της, σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες.

Τι και αν ήταν η γιορτή του πατέρα, τι και αν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) περιμένει το τρίτο παιδί του; Φήμες θέλουν την 35χρονη εγκυούλα να έδιωξε κλοτσηδόν τον "καλό" της από το σπίτι.

Το ζευγάρι έχει μια εκρηκτική σχέση χρόνων που μπορεί να προκαλεί ερωτηματικά στους τρίτους, όμως εκείνοι φαίνεται ότι… μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.

Ακόμη έναν από τους περίφημους καυγάδες τους, λέγεται ότι είχαν η Κόρτνεϊ και ο –γνωστός και ως "Λόρδος"- Σκοτ, σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, και αφορμή στάθηκε για άλλη μια φορά το γεγονός ότι εκείνος είναι τελείως "κουκουρούκου" και αντί να μένει σπίτι με την οικογένειά του, προτιμά να φεύγει με τα φιλαράκια του και να διασκεδάζει τρελά…

"Τα ίδια σκ**ά! Μαλώνουν, τα ξαναφτιάχνουν, εκείνος γλεντά, εκείνης δεν της αρέσει", μεταφέρουν πηγές εκ των έσω, υπογραμμίζοντας όμως ότι οι δυο τους πρέπει να τα βρήκαν ξανά πολύ γρήγορα, αν κρίνει κανείς από το γλυκό ποστάρισμα που έκανε η Κόρτνεϊ στο Instagram για τη γιορτή του πατέρα.

"Ευτυχισμένη Μέρα του Πατέρα. Σ' ευχαριστώ που λατρεύεις να είσαι μπαμπάκας περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε η Κόρτνεϊ όπου ο Σκοτ ποζάρει με τον 4χρονο Μέισον και την 22 μηνών Πενελοπε. Εκείνοι ξέρουν...