Η παράξενη συλλογή της Ολίβια Γουάιλντ

17.06.2014
Λεχώνα ακόμη η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει την τελευταία "μικροσκοπική" εμμονή της.

Η Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) έγινε μανούλα πριν από δύο μήνες φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis).

Μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) "O", η 30χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει μανία με τα μικροσκοπικά αντικείμενα. Όλο το σπίτι είναι διακοσμημένο με μινιατούρες ενώ έχει αποθήκες (!) γεμάτες με αντικείμενα… μινιόν.

"Αυτό τον καιρό συλλέγω μινιατούρες. Ο,τιδήποτε αρκεί να είναι μικροσκοπικό: έπιπλα, κάμερες, δέντρα –όλα θα τα βρεις σκόρπια μέσα στο σπίτι μου", αποκάλυψε η Ολίβια πηγαίνοντάς το και λίγο παραπέρα...

"Δεν θα μπορούσα να έχω 'καλύτερο' από την ταινία 'Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά μας", αστειεύτηκε στη συνέχεια η Γουάιλντ, αποκαλύπτοντας ότι και ο καλός της έχει μανία με τις συλλογές.

"Ο Τζέισον πρέπει να έχει περί τα 200 ζευγάρια Air Jordans", φανέρωσε η Ολίβια συμπληρώνοντας ότι τα 400 (!) παπούτσια "φτιάχνουν έναν υπέροχα χρωματιστό τοίχο στο σπίτι τους".