Θηλάζει γυμνή το μωρό της η Νατάλια Βοντιάνοβα

05.06.2014
Ενός μηνός είναι το τέταρτο παιδάκι του διάσημου μοντέλου και εκείνη ποστάρει μια φωτογραφία τους που συζητιέται πολύ.

Η Νατάλια Βοντιάνοβα (Natalia Vodianova) παραμένει εδώ και χρόνια ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά στο χρηματιστήριο της μόδας ενώ στην προσωπική της ζωή, καμαρώνει για τα τέσσερα (!) παιδάκια της και ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του δεύτερου συζύγου της, Αντουάν Αρνό (Antoine Arnault), δισεκατομμυριούχου γιου του ιδρυτή της παγκοσμίους φήμης φίρμας Lous Vuitton. Στη φωτογραφία που ακολουθεί το ζεύγος σε πρόσφατη κοινή εμφάνιση.

Ο πρώτος γάμος της 32χρονης καλλονής με τον Βρετανό αριστοκράτη Τζάστιν Πόρτμαν (Justin Portman) έληξε το 2011 ύστερα από 10 χρόνια και τρία παιδιά, τον 13χρονο Αλεξάντερ, την 8χρονη Νέβα και τον 7χρονο Βίκτορ.

Μόλις έναν μήνα έχει που γέννησε το πρώτο παιδάκι με τον δεύτερο σύζυγο η Νατάλια, τον Μαξίμ, και πόσταρε στο Instagram τη φωτογραφία που είδατε και στην αρχή του θέματος με την ίδια γυμνή την ώρα που τον θηλάζει.

Η λεζάντα της φωτογραφίας φανερώνει ότι είναι αφιερμένη στον σύζυγο που προφανώς έχει τα γενέθλιά του. "Ευτυχισμένα γενέθλια μωρό που από τον Πάολο, τον Μαξίμ και εμένα. Σ' αγαπώ", γράφει κοιτάζοντας στα μάτια τον φακό του καλού της φίλου Πάολο Ροβέρσι (Paolo Roversi) ο οποίος, όπως αποκαλύπτει η ίδια η Βοντιάνοβα σε επόμενη κοινή της φωτογραφία είναι ο πρώτος που τη φωτογράφησε το 2001. Και προφανώς η φιλιά τους καλά κρατεί μέχρι και σήμερα...