Τρέμει για την κόρη του ο Κάνιε Γουεστ!

05.06.2014
Μεγάλη αγωνία έχει για την ασφάλεια της μικρής Νορθ ο διάσημος ράπερ και λέγεται ότι αύξησε τον αριθμό των ανθρώπων που την προσέχουν.

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) είναι ένας χαζομπαμπάς με τα όλα του και τη μοναχοκόρη που του χάρισε η σύζυγός του, πια, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) την έχει πάνω και από τη ζωή του.

Παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα που βγάζει χρήματα –και μάλιστα πολλά- πουλώντας κάθε στιγμή της ζωής της, ο 36χρονος ράπερ δεν πολυσυμπαθεί την έκθεση στα ΜΜΕ. Ειδικά όταν πρόκειται για την κόρη του έχει απαιτήσει "φειδώ και σύνεση", καθώς έχει μεγάλη αγωνία για την ασφάλειά της.

Πληροφορίες του RadarOnline μεταφέρουν ότι ο Γουεστ έχει "ξεχυθεί" και ρωτά άλλους "πλούσιους και διάσημους" ποιος είναι ο καλύτερο τρόπο για να προστατέψει τη Νορθ του.

Την Κιμ τη λατρεύει, υποστηρίζουν οι πηγές, και για χάρη της έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του, όμως για την κόρη του δεν σηκώνει κουβέντα.

"Θεωρεί ότι έχει υπερεκτεθεί η μικρή, αντίθετα στις αρχικές κάθετες θέσεις του για το αντίθετο, οπότε οργανώνει σχέδιο και προσλαμβάνει κόσμο για να προσφέρει στην κόρη του όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια", συνεχίζουν οι πηγές υπογραμμίζοντας ότι ο Κάνιε φοβάται περισσότερο πιθανή απαγωγή.

Οι υπερβολές και τα αλόγιστα έξοδα που κάνουν στη ζωή τους οι Κίμυε είναι μεν "γούστο τους και καπέλο τους", τα βγάζουν και τα ξοδεύουν όπως θέλουν στο κάτω κάτω, όμως από ένα σημείο και μετά μπορεί και να προκαλούν λίγο και αυτό είναι ακριβώς που τρέμει ο Κάνιε.