Παίκτρια του Voice αποκαλύπτει: Ο Γιώρκας την άφησε για τη Ράπτη

30.05.2014
Χαμός, χαμός σεισμός ερωτικός. Και σκάνδαλο ερωτικό. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι η Έλενα Ράπτη, ο Λούκας Γιώρκας και η Χριστίνα Μηλιού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice.

Η νεαρή τραγουδίστρια, βγήκε στην εκπομπή Μελέτησε το και υποστήριξε ότι ο νεαρός αοιδός τη χώρισε για τα μάτια της όμορφης βουλευτίνας!

«Ναι, είχαμε σχέση με τον Λούκα. Ο Λούκας, όπως έχουμε δει όλοι, έχει κάποια σχέση αυτή τη στιγμή και θα ήταν άσχημο να συζητήσω κάτι. Το έμαθα όπως όλοι από τα περιοδικά και… εντάξει», δήλωσε, χωρίς όμως να κρύψει τη δυσφορία της για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Η Μηλιού και ο Γιώρκας έγιναν ζευγάρι μέσα από μία συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο. Αλλά δυστυχώς για εκείνη τα μαύρα μαντάτα της νέας σχέσης εκείνου με τη Ράπτη τα έμαθε μέσα από τα περιοδικά! Και το χειρότερο; Το έμαθε λίγο πριν «κοπεί» από το Voice.

«Ο χωρισμός ήρθε όπως έρχεται παντού, μιλήσαμε. Το λόγο του χωρισμού έμαθα λίγο περίεργα», εξήγησε, ενώ τόνισε ο, τι η Ράπτη δε φταίει σε τίποτε. Αλλά ο πρώην αγαπημένος της, που... «άφησε ανοικτή την πόρτα και το τρίτο πρόσωπο μπήκε μέσα», όπως είπε χαρακτηριστικά.