Γιατί χώρισε η καυτή Σοφία Βεργκάρα

26.05.2014
Αυτός ο αρραβώνας, δεν ήταν γραφτό να γίνει γάμος. Ο λόγος για την λατίνα ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα (Sofía Vergara) και τον αγαπημένο της επιχειρηματία Νικ Λόεμπ (Nick Loeb).
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012 αλλά η καυτή Σοφία αποκάλυψε πως ο αρραβώνας σχόλασε.
"Δεν λέω ότι πρέπει να ενδιαφέρει κάποιον, αλλά για να μην δώσω στα Μέσα την ευκαιρία να εφεύρουν κάποια τρελή ιστορία, προτιμώ να πως εγώ προσωπικά πως ο Νικ κι εγώ χωρίσαμε", έγραψε η ηθοποιός στο προφίλ της WhoSay και συνέχισε:
"Είχαμε πολλά προβλήματα και προσπαθούσαμε να βρούμε ένα τρόπο για να περνάμε χρόνο μαζί, γιατί εξαιτίας της δουλειάς μου και της δικιάς του, τα πράγματα χειροτέρευαν και δεν διασκεδάζαμε πλέον. Είμαστε κοντά αλλά πιστεύουμε πως ο χωρισμός είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή"!
Μόλις τον Φεβρουάριο, η Σοφία είχε μιλήσει για τον επικείμενο γάμο της, όπου κι εκεί φαινόταν πως η τελετή δεν ήταν κάτι σίγουρο:
"Είμαστε αρραβωνιασμένοι πάνω από ένα χρόνο κι ακόμα δεν ξέρουμε πως θέλουμε να παντρευτούμε. Ο Νικ που δίνει το χρόνο μου κι εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να κάτι κάτι πολύ μεγάλο, όπως έκανα για τα 40α μου γενέθλια. Ίσως κάνω κάτι μικρό για φίλους και συγγενείς".
Αυτός θα ήταν ο δεύτερος γάμος για την Βεργκάρα που είχε παντρευτεί μόλις στα 18 της με τον αγαπημένο της από το σχολείο, Τζόε Γκονζάλες, κι από το γάμο αυτό έχει αποκτήσει και τον 21 ετών σήμερα Μανόλο.
Κατερίνα Π.