Κιμ Καρντάσιαν: ντύθηκε νυφούλα για τρίτη φορά!

25.05.2014
Με τέτοιο γάμο, "κάηκε" η Φλωρεντία. Ο λόγος για τη ρομαντική ένωση ζωής της τιβί σταρ Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του ράπερ της καρδιάς της Κάνιε Γουέστ (Kanye West).

Η 33χρονη Κιμ αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον καλό της στο Forte di Belvedere o di San Giorgio Firenze στη Φλωρεντία της Ιταλίας, το απόγευμα του Σαββάτου, ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, ενώ ο πάστορας Rich Wilkerson Jr. ενορχήστρωσε την τελετή!

Ρομαντικός γάμος

Εν το μεταξύ, σε φωτογραφία που κάνει το γύρο του Twitter, το ζευγάρι φαίνεται να στέκεται μπροστά σε τοίχο από λευκά λουλούδια, όπου σύμφωνα με το Us Weekly, τα λουλούδια δέχονταν διαρκώς σπρέι με νερό για να παραμένουν φρέσκα.

Ο τοίχος, έμοιαζε πολύ με τον τοίχο λευκών χρυσανθέμων που ο Κάνιε χάρισε στην Κιμ για τη γιορτή της Μητέρας, πριν από λίγες ημέρες. Ταυτόχρονα, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ανταλλάξει όρκους μπροστά σε ένα τεράστιο λευκό πιάνο, υπό την φωνή του τενόρου Andrea Bocelli.

Ο Μπρους Τζένερ φαίνεται πως συνόδεψε την Κιμ και την παρέδωσε στο γαμπρό ενώ αυτή τη φορά το νυφικό είχε δαντέλα και διαφάνεια και ήταν δημιουργία του Givenchy, όπως και το φόρεμα της 11 μηνών σήμερα Νορθ!

Η Μπιγιονσέ δεν ήρθε

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι αδερφές της Κιμ, Κούρτνεϊ και Κλόε, το μοντέλο Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend αλλά και η σχεδιάστρια Rachel Roy.

Ο Τζέι Ζι που υποτίθεται πως θα ήταν κουμπάρος του Γουέστ αλλά και η σύζυγός του Μπιγιονσέ δεν έδωσαν το παρόν αλλά έστειλαν τις ευχές τους μέσω Instagram για αιώνια αγάπη!

Μία ημέρα πριν την τελετή είχε προηγηεθί δεξίωση στο παλάτι των Βερσαλλιών όπου η Λάνα ντελ Ρέι είχε ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους ενώ κατόπιν, όλοι είχαν πετάξει με τζετ για τη Φλωρεντία.

Ο Κάνιε φέρεται να ανέλαβε κάθε λεπτομέρεια του γάμου και για του λόγου το αληθές, ήταν εκείνος που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με το πλήθος πυροτεχνημάτων που ακολούθησαν την γαμήλια τελετή.

Ο Ρομπ την έκανε:
Στα κακώς κείμενα του γάμου, η απουσία του αδερφού της Κιμ, Ρομπ, ο οποίος μάλωσε με την οικογένειά του και επέστρεψε στο Λος Άντζελες πριν το γάμο ενώ οι ρεπόρτερ τον εντόπισαν να κλαίει στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο καυγάς του Ρομπ έγινε με τη νύφη Κιμ η οποία τον επίπληξε που πάλι διαμαρτυρόταν για τα κιλά του αφού ήταν εκείνος που δεν έκανε καμία προσπάθεια να αδυνατίσει ως το γάμο.

Πηγή του X17Online ανέφερε πάντως πως ο Ρομπ σιχάθηκε την επίδειξη πλούτου και ενδυμάτων από μεριάς Κιμ και Κάνιε και αναφέρθηκε σε αυτούς με τα χειρότερα λόγια.

Κάνιε: "Είμαι ένας Καρντάσιαν"

Εν το μεταξύ, ο Κάνιε δήλωσε ενθουσιασμένος που μπαίνει επισήμως πια στην οικογένεια Καρντάσιαν.

Στον λόγος που έβγαλε ο ράπερ κι ο οποίος κράτησε λίγο πολύ 18 λεπτά, ο Κάνιε δήλωσε περιχαρής:

"Γ%$#@, είμαι ένας Καρντάσιαν"!

Ο πρώτος χορός του ζεύγους φημολογείται πως έγινε με το "At Last" της Etta James, και κατόπιν τα "These Arms of Mine" και "Try a Little Tenderness". Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν και τα "Diamonds Are Forever" και "Drunk In Love".

Κατερίνα Π.