Στο κρεβάτι του πόνου η Τόρι Σπέλινγκ

20.05.2014
Σκληρές εικόνες από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της η ριάλιτι σταρ, προβάλονται στην τηλεόραση.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Torri Spelling) περνά πολύ δύσκολες ώρες τον τελευταίο καιρό καθώς ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της -τιμή της και καμάρι της μέχρι πρότινος- Ντιν Μακ Ντέρμοτ (Dean Mc Dermott) την έχει τρελάνει στο κέρατο. Ή πάσχει από εθισμό στο σεξ, όπως το λένε πιο... επίσημα!

Έχει μείνει δύο (!) κιλά, παίρνει χάπια, είναι συνέχεια ξάπλα και κλαίει συνέχεια. Μέχρι και στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα πριν από λίγο καιρό ύστερα από έντονους πόνους στην κοιλιά που αποδόθηκαν τελικά στο στρες, το άγχος και τη στεναχώρια.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, η 40χρονη κόρη του Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) φροντίζει να κάνει και τη δουλειά της καθώς ξεκίνησε ένα ακόμη ριάλιτι σόου με τίτλο "True Torri" όπου παρουσιάζει "με το νι και το σίγμα" τα πάντα στη ζωή της.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να προβληθεί και το επισόδειο με το νοσοκομείο και ιδού το διαφημιστικό (!) όπου ο Ντιν ακούγεται να το περιγράφει λέγοντας πως η Τόρι είχε πολύ δυνατούς πόνους και αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, ενώ αμέσως μετά με κλάματα αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη του (!) φοβάται τα νοσοκομεία και εκείνος -τι κρίμα- δεν μπορεί να είναι δίπλα της. Προφανώς γιατί δεν τον θέλει εκεί; Δεν εξηγεί...