Μεγαλεία για Βίσση: Τη μνημόνευσε η Κοντσίτα!

12.05.2014
Μεγάλες στιγμές λέμε για την Άννα Βίσση, αφού η χάρη της έφτασε μέχρι τη Γιουροβίζιον και το όνομα της μνημονεύτηκε πριν από της Lady Gaga και του Boy George!

Η Κοντσίτα, στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε καταξιωμένους καλλιτέχνες που σχολίασαν θετικά την εμφάνιση της και σε πολλές περιπτώσεις την υπερασπίστηκαν. Και πρώτη πρώτη ανέφερε τη φιλενάδα της, τη Βίσση ντε.

«Χθες το βράδυ, η Άννα Βίσση με αποκάλεσε μεγάλη star στην Ελλάδα και πηγή έμπνευσης» είπε μες στη συγκίνηση η Κοντσίτα, που και πάλι συγκρατήθηκε να μη δακρύσει, σεβόμενη πάντα τη μάσκαρά της. Η αλήθεια είναι ότι η «απόλυτη» μέσα από το Twitter τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της Αυστρίας και μάλιστα τα «έχωνε» σε όσους «έκραζαν» την Κοντσίτα. Ενώ μετά τη μεγάλη νίκη της, η Βίσση μόνο που δε βγήκε στους δρόμους να... πανηγυρίσει.

Πάντως, οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, ενώ η Κοντσίτα το 2009, όταν διαγωνίστηκε σε talent show της χώρας της, επέλεξε να πει το «Everything» με το οποίο η Βίσση εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον το 2006. Κι επειδή είμαστε κομμάτι... κακοί, τολμούμε να πούμε ότι η Κοντσίτα, που τότε ήταν Τομ, χωρίς μούσι και μακρύ μαλλί, το είπε και καλύτερα από την «απόλυτη»!