Η Μίλα, ο Άστον και η σεξοταινία τους στην τηλεόραση

08.04.2014
Οι δύο ερωτευμένοι ηθοποιοί συναντιούνται ξανά στη μικρή οθόνη ύστερα από πολλά χρόνια και κάνουν καυτές αποκαλύψεις με πολύ χιούμορ.

Η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά "That 70's Show".

Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν από εκεί και ξαναβρέθηκαν όταν εκείνος χώρισε –κακήν κακώς- από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Σήμερα οι δύο ηθοποιοί λέγεται ότι ετοιμάζουν τον γάμο τους ενώ η εγκυμοσύνη της Μίλα δεν κρύβεται και συναντιούνται ξανά στη μικρή οθόνη όπου εκείνη κάνει ένα πέρασμα από το σόου "Two and a Half Men" όπου πρωταγωνιστεί ο Άστον.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 21 Απριλίου, όμως μια εικόνα παίρνουμε στα επόμενα δύο αποσπάσματα. Στο πρώτο η κοιλίτσα της Μίλα φαίνεται πολύ χαριτωμένα πάνω από το τζιν της την ώρα που φλερτάρει με τον αγαπημένο της.

Και στο δεύτερο έχει πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους που κάνουν ξεκάθαρη πλάκα για την ιδιωτική τους ζωή.

"Βάζω στοίχημα ότι βγαίνεις μόνο με καυτές ηθοποιούς", λέει η Μίλα στον Άστον. "Μπα, όχι", απαντά εκείνος. "Δεν θα έβγαινα ποτέ με ηθοποιό. Είναι όλες τρελές". "Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι ΟΛΕΣ τρελές", λέει εκείνη έκπληκτη. "Άκου με που σου λέω. ΕΙΝΑΙ", επιμένει με νόημα εκείνος και τα γέλια τρελά…

"Πάντως είναι παράξενο αυτό με τα σελέμπριτις", συνεχίζει η Μίλα. "Εννοώ, ποιος νοιάζεται στ' αλήθεια ποιος βγαίνει με ποιον, ποιος αρραβωνιάστηκε ποιον, ή ποιος έχει μια σεξοταινία που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ", συνεχίζει η Κούνις κοιτάζοντας με νόημα τον καλό της και απειλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να μη βγάλει τα άπλυτά τους στη φόρα…