Απίστευτο: Ο Βαξεβάνης χώρισε τη Μερκούρη;

08.04.2014
Σου ακούγεται κομμάτι... κουλό, αλλά ως φαίνεται, είναι αληθινό. Ο Κώστας Βαξεβάνης χώρισε την Δωροθέα Μερκούρη!!!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να υποστηρίζει δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο σχέσης. Ο χωρισμός μετράει μόλις λίγες μέρες, ενώ ο δημοσιογράφος φέρεται να είναι εκείνος που ζήτησε από το εντυπωσιακό πρώην μοντέλο να διακόψουν. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι στη ζωή του έχει μπει μία άλλη γυναίκα!

Μεγάλο σουξέ, λέμε, στο γυναικείο φύλο ο Βαξεβάνης. Αν σκεφτείς ότι για πολλά χρόνια είχε σχέση και με την Πόπη Τσαπανίδου.

Πάντως, οι φήμες χωρισμού προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη (δε συζητάμε για τους φερόμενους λόγους, αυτοί μάς άφησαν... άφωνους) αφού το ζευγάρι έμοιαζε πολύ αγαπημένο. Εξάλλου, η Μερκούρη ουκ ολίγες φορές ανέβαζε στα social media φωτογραφίες της που κρατούσε το περιοδικό του αγαπημένου της, ενώ τον θαύμαζε και ιδιαιτερα.

Άλλωστε, είχε δηλώσει για εκείνον ότι « Ο Κώστας είναι άνθρωπος πάνω απ΄όλα. Στην προσωπικότητα του με ελκύει η πίστη που έχει στα πράγματα με τα οποία ασχολείται, όπως και η αισιοδοξία του ότι θ’ αλλάξει η χώρα».

Πάντως, τον έναν χρόνο που ήταν μαζί, το ζευγάρι απέφευγε τις κοσμικότητες κρατώντας χαμηλό προφίλ κι επιλέγοντας για τις εξόδους μικρά ταβερνάκια και μέρη που δε συχνάζουν φωτογράφοι.