Κυρίες σε clubbing

30.06.2010
Ολα τα έχω δει πια σε αυτό το «Villa Mercedes». Ότι θα έβλεπα και φιλανθρωπικό cocktail από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» όμως, δεν το περίμενα.

Ολα τα έχω δει πια σε αυτό το «Villa Mercedes». Ότι θα έβλεπα και φιλανθρωπικό cocktail από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» όμως, δεν το περίμενα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι δεν υπάρχει πρωτοτυπία, αφού όλες οι εταιρείες που θέλουν να κάνουν εκδήλωση στο «Villa» πάνε. Τις γνωστές κυρίες βέβαια τις παραδέχομαι, διότι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική κίνηση για να πλησιάσουν τη νεολαία και να παρουσιάσουν το αξιέπαινο έργο τους.

Η βραδιά στήριξης γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και τους φίλους της «Καλλιπάτειρας», που είχαν την ευκαιρία να καλωσορίσουν το καλοκαίρι απολαμβάνοντας Grey Goose cocktails και στηρίζοντας ταυτόχρονα τον τόσο ουσιαστικό σκοπό του σωματείου. Με τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα ενισχυθεί η ανέγερση του Α΄ Κέντρου Διάγνωσης Και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών «Καλλιπάτειρα» μέσα στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου Η ΣΩΤΗΡΙΑ.