Ξεφάντωμα με 30 καυτά θηλυκά για Μπλουμ & Ντι Κάπριο

12.12.2013
Ο χωρισμένος και ο ορκισμένος εργένης, το γλεντάνε!

Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) και το φιλαράκι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) που φαίνεται να πέρασαν καυτές στιγμές σε πάρτυ στο κλαμπ 1Oak της Νέας Υόρκης πρέα με 30 σέξι γυναίκες!

Ο Λίο που τον έχουμε συνηθίσει να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα αλλά και Μπλουμ που ζει με ένταση την κάθε εργένικη στιγμή του πια, φαίνεται πως πέρασαν ευχάριστες στιγμές σε πάρτυ με 30 καυτά μοντέλα την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover και την εφημερίδα ''New York Daily News'' , οι δύο νεαροί γόηδες φλέρταραν ατελείωτ με τις καλλονές ενώ στο πάρτυ βρέθηκαν και οι djs T.I. Και 2 Chainz.

Συγκεκριμένα πηγή της εφημερίδα ανέφερε πως ο Λίο ήρθε κοντά με καστανή καλλονή με την οποία αντάλλαξαν καυτά φιλιά- παθιασμένα και... γαλλικά. Άλλη πηγή ανέφερε πως η αγνώστων στοιχείων καλλονή είναι καλή φίλη του Ντι Κάπριο και πως τα μόνα φιλιά που αντάλλαξαν ήταν στο μάγουλο.


Για τον Μπλουμ άλλες αναφορές δεν έγιναν εκτός του ότι έδωσε το παρόν στο πάρτυ όπου η σαμπάνια έρεε άφθονη και ήταν πανάκριβη!