Λίαμ Χέμσγουορθ: στα γόνατα για τη Μάιλι

05.12.2013
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την 21χρονη ποπ σταρ, λέγεται ότι ο 23χρονος ηθοποιός ζητά διακαώς μια ακόμη ευκαιρία.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The last song" το 2010 και έγιναν αμέσως ζευγάρι. (δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν για να χωρίσουν τελικά φέτος με τη Μάιλι να έχει γίνει πραγματικά μια άλλη -τουλάχιστον ως προς την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν τον Λίαμ να το ξανασκέφτεται, καθώς μια συνάντηση που είχε πρόσφατα με την πρώην αγαπημένη του τον έκανε να καταλάβει ότι τη θέλει ακόμη και του λείπει πολύ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Us Weekly", ο Λίαμ και η Μάιλι συναντήθηκαν μυστικά τον Νοέμβριο στο Λος Άντζελες και "ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα".

Ήταν ο Λίαμ που επεδίωξε τη συνάντηση μεταφέρουν οι πηγές καθώς δεν μπορούσε να αντέξει πόσο πολύ του έλειπε η Μάιλι.

"Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους φλερτάρουν διαρκώς μέσω μηνυμάτων", μεταφέρουν οι πηγές ενώ επίσημα οι εκπρόσωποι των σταρ δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει την είδηση.

Ζ. Κ.