Σταρ του Glee: "Είμαι καψούρης με την Μπούλοκ"

04.12.2013
Μπορεί να είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του, όμως ο Κορντ Όβερστριτ ζητά δημοσίως ραντεβού από τη διάσημη ηθοποιό και… περιμένει.

Ο Κορντ Όβερστριτ (Chord Overstreet) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) και ανάμεσα στα πολλά που είπε, αποκάλυψε και το όνομα της γυναίκας με την οποία είναι "καψούρης" αυτό τον καιρό.

Aφού παραδέχτηκε ότι αυτό τον καιρό είναι εργένης και ψάχνει την "κυρία Τέλεια", ο 24χρονος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Σαν Έβανς στην τηλεοπτική επιτυχία "Glee", μίλησε για την πιο πρόσφατη διάσημη καψούρα του.

"Είναι δύσκολο με όλο αυτό το μέσα και έξω στις σχέσεις, όμως μπορώ να πω ότι η πιο πρόσφατη καψούρα είναι η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock)".

"Την ξέρεις;", ρώτησε η ντεΤζένερες, για να μάθει πως "όχι", στην πραγματικότητα οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν γνωριστεί ακόμη.

"Την είδα, όμως. Την είδα από απόσταση σε κάποιο κόκκινο χαλί και ένιωσα μεγάλο φόβο για να της μιλήσω. Ήταν τόσο όμορφη", συνέχισε ο Κορντ για να συμφωνήσει μαζί του η Ελέν ότι όντως η Σάντρα είναι "πολύ όμορφη και πάρα πολύ αστεία".

Τότε, σε μια έμπνευση της στιγμής, η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια έπεισε τον νεαρό να ζητήσει σε ραντεβού την Μπούλοκ δημοσίως. "Εκεί και τότε".

"Σάντρα, θα έβγαινες μαζί μου;", ρώτησε ο Όβερστριτ κοιτώντας στον φακό συμπληρώνοντας πόσο τέλειο θα ήταν αν έπαιρνε απάντηση αμέσως για να μην περιμένει άδικα! Ακόμη περιμένει όμως…

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και για τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή του, Κόρι Μόντεϊθ, ο οποίος πέθανε πριν από μερικούς μήνες από ηρωίνη και αλκοόλ "αφήνοντας ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στους συναδέλφους του".

Ζ. Κ.