Μπέκαμ: όταν αυνανίστηκα μπροστά στους συμπαίκτες μου

02.12.2013
Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου για την αρχή της καριέρας του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) δεν ντρέπεται για το σώμα του και έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές με μαγιό και εσώρουχα καμαρώνοντας για την καλογυμνασμένη φιγούρα του.

Έλα όμως που βρέθηκε κάτι για το οποίο ντρέπεται. Και το εξομολογείται, απλά για να το βγάλει από μέσα του.

Το όνομα του διάσημου ποδοσφαιριστή που όμως έχει κρεμάσει πια τα παπούτσια του, ακούγεται αυτό τον καιρό πολύ σε σχέση με το ντοκιμαντέρ που έχει τον τίτλο "Τhe Class of 92" και αναφέρεται στην άνοδο του Μπέκς και πέντε ακόμη συμπαικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων για το ντοκιμαντέρ αυτό, λοιπόν, προκύπτει ότι στα 16 του χρόνια, χρειάστηκε να περάσει μια πολύ σκληρή τελετή μύησης για να γίνει μέλος της ομάδας.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος το Ντέιβιντ, στην αρχή της καριέρας του υποχρεώθηκε να αυτοϊκανοποιηθεί κοιτάζοντας τη φωτογραφία μίας παλιάς δόξας της ομάδας, του Κλέιτον Μπλάκμορ, μπροστά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι μάλιστα χειροκροτούσαν.

"Είναι κάτι που έπρεπε να περάσουμε όλοι", πρόσθεσε ο Μπεκς τονίζοντας όμως ότι "δεν θα ήθελε να το ξαναζήσει με τίποτα".

Πάντως, σε πρόσφατη εκδήλωση προς τιμή του ίδιου και των συμπαικτών του, ο Ντέιβιντ είχε δίπλα του την αγαπημένη του Βικτόρια (Victoria) και τα τρία τους αγόρια να λάμπουν από καμάρι.

Όσο για τη μικρή Χάρπερ (Harper); Έχει καιρό εκείνη για δημοσιότητες...
Ζ. Κ.