Νεκρός ο πρωταγωνιστής του "The Fast and the Furious"

02.12.2013
Ο Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ήταν 40 ετών.

Έγινε διάσημος μέσα από τις ταινίες "The Fast and the Furious" που πραγματεύονται παράνομους αγώνες ταχύτητας και γρήγορα αυτοκίνητα και η μοίρα του επιφύλαξε ένα τραγικό τέλος μέσα σε ένα από αυτά.

Ο Πολ Γουόκερ (Paul Walker) ανέβηκε στη νέα Πόρσε του φίλου του πρώην οδηγού αγώνων Ρότζερ Ροντάς (Roger Rodas) για μια δοκιμαστική βόλτα που όμως έμελλε να ήταν η τελευταία και για τους δύο.

Ο έλεγχος από το αυτοκίνητο χάθηκε -προφανώς λόγω υπερβοληικής ταχύτητας- και το ατύχημα μοιραίο. Σύμφωνα με τις αρχές, όταν έφτασαν στο σημείο το αυτοκίνητο ήταν ήδη ολοσχερώς κατεστραμμένο από τις φλόγες, και διαπίστωσαν το θάνατο των δύο επιβατών επί τόπου, ενώ σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα και φίλο του Γουόκερ, Αντόνιο Χολμς, πολλοί παρόντες προσπάθησαν να βοηθήσουν τα θύματα αλλά μάταια.

Οι δύο φίλοι που χάθηκαν τόσο τραγικά ήταν και συνεργάτες καθώς το 2010 είχαν ιδρύσει από κοινού το φιλανθρωπικό ίδρυμα Reach Out Worldwide που είχε σκοπό να ανακουφίσει τους ανθρώπους που είχαν πληγεί από φυσικές καταστρο.

Ο Γουόκερ αφήνει πίσω του μια 15χρονη κόρη, τη Μέντοου Ρέιν (Meadow Rain), από τη σχέση του με τη Ρεμπέκα ΜακΜπρέιν (Rebecca McBrain).

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας δράσης όπου πρωταγωνιστούσε ο άτυχος Γουόκερ, το 2001.

Z. K.