Ίθαν Χοκ: δηλώσεις περί απιστίας που σοκάρουν

02.12.2013
Ο διάσημος ηθοποιός διέλυσε τον γάμο του με την Ούμα Θέρμαν εν μέσω σκανδάλου εξωσυζυγικής σχέσης. Και τώρα μιλά γι' αυτό.

Ο Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke) και η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Gattaca" το 1997 (από όπου και οι φωτογραφία επάνω), παντρεύτηκαν το 1998, έκαναν δύο παιδιά και υπήρξαν ένα από τα "χρυσά ζευγάρια" του Χόλιγουντ μέχρι το 2005 όταν έσκασε η βόμβα ότι εκείνος τα έφτιαξε με την νταντά τους και εκείνη τον "έστειλε".

Σήμερα, ο 43χρονος σταρ είναι παντρεμένος με το μήλο της έριδος Ράιαν Σοχιούτζες Χοκ (Ryan Shawhughes) και σε συνέντευξή του, υποστηρίζει πως "δεν μπορεί να βασίζει κανείς τη σχέση του επάνω στη σεξουαλική πίστη".

"Οι άνθρωποι έχουν πολύ παιδαριώδεις απόψεις για τη μονογαμία και την πίστη", υποστήριξε ο Χοκ μιλώντας στο τεύχος Νοεμβρίου του Mr Porter's. "Απάτησε οπότε είναι κακός, απάτησε οπότε είναι κακή, λέει ο κόσμος την ίδια στιγμή που όλοι δέχονται ότι το είδος μας δεν είναι μονογαμικό", συνέχισε ο Ίθαν υποστηρίζοντας πως το να κάνει κανείς τον ανήξερο αν ανακαλύψει ότι ο εραστής του τον απάτησε είναι σαν να ξαφνιάζεσαι όταν τα μαλλιά σου γκριζάρουν.

Όσο για τον ίδιο; "Η σχέση μου με τη νυν σύζυγό μου είναι συναρπαστική και είμαι απόλυτα δεσμευμένος σε αυτή. Όμως ούτε εκείνη ούτε εγώ γνωρίζουμε τι θα μας φέρει το μέλλον", συνέχισε ο Χοκ ο οποίος έχει δύο παιδιά από κάθε σύζυγό του. Σύνολο τέσσερα δηλαδή.

"Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον θέλεις όντως να μεγαλώσει σε όλους τους τομείς, όμως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα συμβεί αυτό. Απλά συμβαίνει", ολοκληρώνει την παράξενη άποψή του ο Ίθαν και τα συμπεράσματα δικά σας.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η 43χρονη Θέρμαν έγινε ξανά μανούλα πριν από λίγους μήνες, από τον νυν αρραβωνιαστικό της, Αρπάντ Μπουσόν.

Ζ. Κ.