Υβόννη για Ρέμο: συγγνώμη κύριε ποιος είστε;

28.11.2013
Η Υβόννη Μπόσνιακ, το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου, δεν μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις πολλές όμως η εμφάνιση της στην εκπομπή « Τα Καρτάσιανς» μας δίδαξε πολλά για την γνωριμία της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Δηλαδή τι γνωστό, το κορίτσι δεν τον ήξερε καν: «Όταν γνώρισα τον Αντώνη δεν ήξερα ότι είναι τραγουδιστής. Περνάμε πάρα πολύ καλά και νιώθω πολύ τυχερή που τον έχω δίπλα μου», είπε το γνωστό μοντέλο. Μα καλά χρυσή μου δεν ήξερες δεν ρώταγες; Ντροπή σου, που θα σου έλεγε τραγουδιστά ο Αντωνάκης!

Η Υβόννη λοιπόν αγαπάει την χώρα μας και μίλησε σε άπταιστα ελληνικά για τον Αντώνη, αλλά και για την γνωριμία τους και τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον. Το βασικό που μας καίει είναι φυσικά αν θα παντρευτούν και πότε, βεβαίως βεβαίως αφού το ζεύγος είναι χάρμα οφθαλμών.

«Αν με τον Αντώνη είμαστε στο μέλλον, όπως είμαστε τώρα, μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε οικογένεια. Τώρα είμαστε πολύ καλά, δεν έχω καμία ανάγκη να αλλάξω τίποτα, θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς», είπε μέσα στην διπλωματία η καλλονή!

Και φυσικά δεν έκρυψε και τη μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα: «Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τη θεωρώ σπίτι μου. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν θέλω να φύγω ποτέ από εδώ. Είναι η πιο ωραία χώρα του κόσμου και νομίζω ότι η καρδιά μου είναι ελληνική», είπε.

Ε.Α.