Καμηλά: Η εγκυμοσύνη-εξπρές & η κτητική πεθερά της

25.11.2013
Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς εδώ κι έναν χρόνο έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και το πρώην μοντέλο μιλάει πρώτη φορά για το γάμο της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές.

Η Καμηλά μίλησε στην εκπομπή JOY και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την απρόσμενη εγκυμοσύνη της, μόλις στο τρίτο ραντεβού με τον «Πέτζα», αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συγκατοίκηση της με την «κτητική», όπως λέει πεθερά της.

Η γνωριμία της με τον Στογιάκοβιτς έγινε πριν δέκα χρόνια και ήταν με τη μορφή... ραντεβού στα τυφλά. "Είχε έρθει διακοπές εδώ και λίγο πριν φύγει για να ξεκινήσει τη σεζόν στην Αμερική τον γνώρισα. Στην αρχή ήταν μια απλή γνωριμία, ένα ραντεβού στα τυφλά, που είχαν κανονίσει κοινοί φίλοι, που σταδιακά εξελίχθηκε σε σχέση έστω και μέσω τηλεφώνου λόγω απόστασης" είπε, ενώ αποκάλυψε ότι μετά από τρεις φορές που τον είχε συναντήσει, έμεινε έγκυος!

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ‘έχεις πέντε λεπτά;’ και του είπα ότι είμαι έγκυος. Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε κι αυτός ήταν πολύ πιο θετικός από εμένα. Οι αθλητές θέλουν την οικογένεια, θέλουν μια βάση, ένα στήριγμα» αποκάλυψε, ενώ είπε ότι μετά από αυτό, τα παράτησε όλα στην Ελλάδα κι εγκαταστάθηκε στην Αμερική, όπου έμενε με τον σύντροφο της, αλλά και την «κτητική» πεθερά της.

Η Καμηλά δηλώνει ζηλιάρα, ενώ παραδέχεται, ότι θα συγχωρούσε μία απιστία του συζύγου της! "Είναι βαρύ, αλλά έτσι θέλω να είμαι. Όταν έχεις αγάπη πραγματική για τον άλλο, είναι ωραίο να είσαι έτσι. Μπορώ όμως;" αναρωτήθηκε.