Θεοδωρίδης: Όσα αποκαλύπτει για τον Λιβιεράτο

25.11.2013
Για το στενό του φίλο και κουμπάρο, Λάμπη Λιβιεράτο μίλησε ο Τζώνη Θεοδωρίδης, ενώ βάζει και τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του, την κατάθλιψη και τα δημοσιεύματα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Όταν είσαι ευαίσθητος, σου βγαίνουν πολλά πράγματα. Του Λάμπη του βγήκαν μαζεμένα, κάποιες συγκυρίες, κάποιες υποθέσεις με χρήματα και βγήκε πιο ευαίσθητος από ο, τι περίμενα», δήλωσε ο Θεοδωρίδης στο «Μες στην καλή χαρά».

Και συνέχισε μιλώντας για την κατάθλιψη και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. «Συμβαίνουν ορισμένα πράγματα που λες "δεν αντέχω άλλο" και συνέβησαν λίγο πιο έντονα στον Λάμπη», ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο ο Λάμπης ακολουθεί την θεραπευτική αγωγή που πρέπει και σύντομα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει πίσω στην ενεργό δράση.

Ο Θεοδωρίδης διέψευσε κατηγορηματικά και αρκετά από όσα γράφτηκαν για την περιπέτεια του φίλου του. «Δεν πρέπει να λες μπροστά στον άλλο ψέματα - ότι έκανε απόπειρα, ότι ούρλιαζε. Ήταν παρατραβηγμένα αυτά τα πράγματα για να κάνουν τον ίδιο να αισθανθεί πιο άσχημα. Κακό του κάνεις!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Με ενόχλησε πολύ το ότι βγήκαν προσωπικά πράγματα ενός ανθρώπου στη φόρα, ενώ υπάρχουν δυο παιδιά. Και παιδιά να μην υπήρχαν, δεν λες αυτή την ιστορία δημοσίως έτσι απλά. Καλώς ή κακώς, είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρει ο κόσμος και δεν γούσταρα να βγαίνουν να λένε "τον κακομοίρη τον Λάμπη". Είναι κακό, πολύ κακό!».