Η απάντηση του Notis στη Βανδή

25.11.2013
Και το σήριαλ Notis Σφακιανάκης – Δέσποινα Βανδή συνεχίζεται, αυτή τη φορά με την απάντηση του τραγουδιστή στη συνάδελφο του, που αποχώρησε από το σχήμα μετά τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, ο Σφακιανάκης απαντά και σε όσους λένε ότι είναι χρυσαυγίτης, αφού ο αοιδός κάλεσε ανοιχτά και απροκάλυπτα τον κόσμο να στηρίξει το ακροδεξιό κόμμα.

Με ένα.... «Βρε δεν πάνε να γ*μ*θούν*», ο αοιδός Notis απαντά στους επικριτές του, ενώ μέσα από το δελτίο του Star σχολιάζει τις δηλώσεις του που προκάλεσαν χαμό.

«Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες;» είπε.

Και συνέχισε με τον γνωστό τρόπο: «Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ*μ*θούν* από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…».

Και πέρασε στο κεφάλαιο «Δέσποινα Βανδη», στην αποχώρηση της, αλλά και στην ανακοίνωση της, που έκλεινε με τη φράση... «είμαι παιδί μεταναστών».

Ο Σφακιανάκης, αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου είπε για την Δέσποινα: «Εγώ ήμουνα μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη. Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Ο τραγουδιστής ανανφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook, όπου παράφρασε τους στίχους γνωστού του τραγουδιού σε... «σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα....». Και στην Ακρίτα ο Notis δεν χαρίστηκε.

«Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πεί τώρα;» δήλωσε χαρακτηριστικά.