Διαζύγιο βόμβα για Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι;

21.11.2013
Ένα από τα πιο ισχυρά και αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ δείχνει έτοιμο για… τίτλους τέλους.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζι (Jay Z) παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια και έχουν μαζί μια κορούλα, τη δύο ετών Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Οι δυο τους έμοιαζαν τόσο δεμένοι που ακόμη και οι φήμες για προβλήματα έμοιαζαν μακρινές. Πόσο μάλλον εκείνες που μιλούσαν για χωρισμό.

Ωστόσο, πολλά δημοσιεύματα σήμερα θέλουν τη Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι να έχουν βάλει τον γάμο τους στον… πάγο έχοντας συμφωνήσει σε μια "δοκιμαστική περίοδο απόστασης" μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Το θέμα "βγήκε" χθες πρώτη φορά στην ιστοσελίδα του αμερικανικού περιοδικού "Star", το οποίο όμως το κατέβασε αμέσως μέχρι τις 25 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το έντυπο περιοδικό με όλες τις λεπτομέρειες. Αναμένουμε λοιπόν.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο Τζέι Ζι αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία του "Magna Carta: World Tour" και μάλιστα από την Ευρώπη, τη στιγμή που η Μπιγιονσέ είχε ποντάρει ότι εκείνος θα τη στήριζε στο κομμάτι της Αυστραλίας στη δική της παγκόσμια περιοδεία. Μύλος.

Πάντως, από τη στιγμή που "βούιξε" ο τόπος με τις φήμες του χωρισμού, το σάιτ HollywoodLife.com αποκάλυψε αποκλειστικά ότι "ο γάμος τους είναι μια χαρά, σκοπεύουν να περάσουν μαζί τις γιορτές και δεν τίθεται ζήτημα χωρισμού ή διαζυγίου". Μακάρι...

Επίσημη ανακοίνωση, πάντως, ακόμη δεν υπάρχει.

Ζ. Κ.