Φονικό στη γειτονιά της Τζένιφερ Άνιστον

18.11.2013
Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν πρόσφατα γύρω από το σπίτι της διάσημης ηθοποιού, που άφησαν μάλιστα και τουλάχιστον μια απώλεια σε ανθρώπινη ζωή.

Η πάντα ήρεμη ζωή στον δρόμο Στόουν Κάνιον (Stone Canyon Road) του Μπελ Ερ στο Λος Άντζελες, διαταράχθηκε σοβαρότατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής όταν ένα τηλέφωνο στο 100 είχε ως αποτέλεσμα πιστολίδι και τελικά έναν άνθρωπο νεκρό.

Όπως μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στον σταθμό KTLA News, ένας άνθρωπος που εργαζόταν στον συγκεκριμένο δρόμο, τηλεφώνησε στην αστυνομία όταν ένας ύποπτος άνθρωπος, που μάλιστα οπλοφορούσε τον πλησίασε.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση και το αποτέλεσμα ήταν ο ένοπλος να πέσει νεκρός από την ανταλλαγή πυρρών γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα.

Λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, όμως, όπως μετέφεραν γείτονες στο Eyewitness News, ο νεκρός ήταν γνωστός -και μη εξαιρετέος- στην περιοχή με το όνομα "τρελο-Μπομπ" (Crazy Bob) και "Άνθρωπος Πουλί" (Bird Man).

Εκτός από την 44χρονη σταρ και τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), στην ίδια περιοχή μένουν μεταξύ άλλων και οι κωμικοί Νικ Όφερμαν (Nick Offerman) και Μέγκαν Μουλάλι (Megan Mullaly).

Ζ. Κ.