Τζολί: τα δάκρυα και η ερωτική εξομολόγηση στον Πιτ

18.11.2013
Μία πολύ ανθρώπινη εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της δημόσια.

Γνωστή για την ανθρωπιστική δράση της, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βραβεύτηκε χθες το βράδυ με το τιμητικό βραβείο προσφοράς Jean Hersholt (Jean Hersholt Humanitarian Award) στα βραβεία Γκόβενορς (Governors Awards).

Η 38χρονη σταρ συνοδευόταν εκείνο το βράδυ από τον αρραβωνιαστικό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τον μεγαλύτερο γιο τους, Μάντοξ (Maddox).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι έκανε κοινή επίσημη εμφάνιση τους τελευταίους τρεις μήνες, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους είχαν κρατήσει μακριά περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Στο κόκκινο χαλί -και πολύ περισσότερο μέσα στην αίθουσα- οι Μπραντζελίνα έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ όταν η Τζολί ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει στο βραβείο της τα πράγματα έγιναν πιο έντονα.

Η συγκίνηση της Αντζελίνα, η οποία έχει γυρίσει τον κόσμο κάνοντας, ό,τι μπορεί για τους απανταχού πρόσφυγες, ήταν έκδηλη από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το στόμα της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Στην αρχή η Τζολί τόνισε λέγοντας πόσο ευλογημένοι και τυχεροί θα έπρεπε να νιώθουν όλοι στην αίθουσα για απλά πράγματα όπως ότι έχουν μια σκεπή πάνω από το κεφάλι τους, υγεία και τους αγαπημένους τους κοντά τους, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη της Ακαδημίας για την τιμή καθώς και τους αγαπημένους φίλους της που βρισκόταν εκεί εκείνο το βράδυ.

"Και πιο πολύ την οικογένειά μου", συνέχισε η Αντζελίνα και στράφηκε προς τους άντρες της για να συνεχίσει για τον καθένα χωριστά.

"Αγάπη μου, η καθοδήγησή σου και η υποστήριξή σου καθιστούν δυνατό ο,τιδήποτε κάνω", ξεκίνησε η Άντζι με δάκρυα στα μάτια, αν και μιλώντας στον 12χρονο γιο της είπε "Μαντ, δεν πρόκειται να κλάψω, το υπόσχομαι. Δεν θα σε κάνω να ντραπείς. Εσύ, οι αδελφοί και οι αδελφές σου είστε η χαρά μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σε αυτό τον κόσμο από το να είμαι η μαμά σας".

Και βέβαια, από τον τόσο έντονα φορτισμένο λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στη μαμά της ηθοποιού, Μαρσελίν Μπερτράν (Marselline Bertrand) η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού.

"Δεν ήταν η καλύτερη κριτικός αφού δεν είχε ποτέ κάτι μη ευγενικό να πει, αλλά μου έδωσε αγάπη και αυτοπεποίθηση. Και πάνω από όλα, έλεγε ξεκάθαρα ότι τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν ζούσα μια ζωή βοηθώντας άλλους. Επί χρόνια δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε, όμως ταξιδεύοντας στον κόσμο, το 'είδα' ακριβώς. Και για να είμαι σήμερα εδώ μπροστά σας, σημαίνει ότι έκανα το όνειρό της πραγματικότητα", δήλωσε συγκινημένη η Τζολί, δίνοντας υπόσχεση ότι ακριβώς αυτό θα συνεχίσει να κάνει σε όλη της τη ζωή, δηλαδή να γίνεται χρήσιμη στους άλλους.

Πάντως για την ιστορία, ο πατέρας της Αντζελίνα, Γιον Βόιτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν παρών στην εκδήλωση δεν άκουσε ευχαριστώ από το στόμα της κορούλας του. Μάλλον δεν θα το άξιζε...


Ζ. Κ.