Οι εμφανίσεις των MTV EMA: Μάιλι έχεις φωτιά;

11.11.2013
Τα φετινά MTV EMA δεν είχαν εντυπωσιακές παρουσίες ούτε πολλούς λόγους για να περιμένεις με αγωνία για να δεις τι έχασες από όσα έγιναν στη χθεσινή διοργάνωση. Αρκετά από τα βραβεία ήταν αναμενόμενα, υπήρχαν πολλές απουσίες στους καλεσμένους και οι εκκεντρικές εμφανίσεις έμειναν στις ντουλάπες. Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) που τραγούδησε ζωντανά το "We Can’t Stop" προσπάθησε να προκαλέσει αντιδράσεις για άλλη μια φορά ανεβαίνοντας στη σκηνή καπνίζοντας χόρτο αγκαλιά με μία τσάντα Coco Chanell, η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έκανε μία ωραία και πολύχρωμη εμφάνιση ερμηνεύοντας το “Unconditionally” και ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) άφησε τις χορεύτριες του να παραδώσουν μαθήματα pole dancing στο κοινό. Μία γεύση από το πώς εμφανίστηκαν χθες στο Ziggo Dome στις φωτογραφίες παραπάνω.. Κ.Π

Τα φετινά MTV EMA δεν είχαν εντυπωσιακές παρουσίες ούτε πολλούς λόγους για να περιμένεις με αγωνία για να δεις τι έχασες από όσα έγιναν στη χθεσινή διοργάνωση. Αρκετά από τα βραβεία ήταν αναμενόμενα, υπήρχαν πολλές απουσίες στους καλεσμένους και οι εκκεντρικές εμφανίσεις έμειναν στις ντουλάπες.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) που τραγούδησε ζωντανά το "We Can’t Stop" προσπάθησε να προκαλέσει αντιδράσεις για άλλη μια φορά ανεβαίνοντας στη σκηνή καπνίζοντας χόρτο αγκαλιά με μία τσάντα Coco Chanell, η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έκανε μία ωραία και πολύχρωμη εμφάνιση ερμηνεύοντας το “Unconditionally” και ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) άφησε τις χορεύτριες του να παραδώσουν μαθήματα pole dancing στο κοινό.

Μία γεύση από το πώς εμφανίστηκαν χθες στο Ziggo Dome στις φωτογραφίες παραπάνω..

Κ.Π