Τι λέει ο Κρουζ για Σούρι, Κέιτι και θρησκεία

08.11.2013
Ο διάσημος ηθοποιός αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, όμως να που –χωρίς να το ξέρει- μαθαίνουμε όλοι τα μυστικά του.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) έχει μηνύσει τα περιοδικά "Life & Style" και "In Touch" που υποστήριξαν ότι εκείνος είχε "εγκαταλείψει" την κόρη του μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της για $50 εκατομμύρια, και τον Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε η ακροαματική διαδικασία για μια δίκη που θα γίνει στην ουσία του χρόνου.

Το δίκτυο Radar κατόρθωσε να έχει στην κατοχή του τα πρακτικά της κατάθεσης του 51χρονου σταρ τα οποία και δίνει στη δημοσιότητα λίγο λίγο βγάζοντας τα προσωπικά των Κρουζ στη φόρα.

Στην ουσία, ο Τομ αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη σχέση του με τη Σούρι (Suri) από όλες τις απόψεις και στα νέα κομμάτια που δημοσιοποιήθηκαν η κουβέντα φτάνει "μοιραία" και στη Σαϊεντολογία.

Σε κάποιο σημείο της κατάθεσης, η δικηγόρος Ελίζαμπεθ ΜακΝαμάρα (Elizabeth McNamara) ρωτά τον Κρουζ αν όντως η πρώην σύζυγός του, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) είχε προσπαθήσει να "προστατεύσει" την κορούλα τους από τη Σαϊεντολογία.

"Ακούστε, βρίσκω αυτή την ερώτηση προσβλητική. Βρίσκω όλες αυτές τις δηλώσεις προσβλητικές. Όπως κάθε άλλη σχέση, υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα. Είναι όμως πολύ προσβλητικό. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να προστατεύσω την κόρη μου από τη θρησκεία μου", απάντησε σαφώς ενοχλημένος ο Τομ ενώ όταν τον ρώτησαν αν η Σαϊεντολογία ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Χολμς τον άφησε, φάνηκε να το παραδέχεται.

"Έτσι είπε; Ε, αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι", απάντησε ο Κρουζ, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι η 7χρονη κόρη του δεν ανήκει πια στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Η συνέχεια της κατάθεσης γύρω από τη θρησκεία του ενόχλησε πολύ τον Κρουζ, ο οποίος απαντούσε σχεδόν με θυμό ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε ότι μετά το διαζύγιο, όντως έκανε 110 μέρες να δει τη Σούρι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όμως οι δυο τους μιλούσαν τακτικότατα στο τηλέφωνο…

Ζ. Κ.