Σοκ, σοκ: Χώρισαν Αλεξάνδρου - Σωτηροπούλου;

31.10.2013
Εντάξει, όλα τα περιμέναμε, αλλά να ακούσουμε ότι χώρισαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Τόνια Σωτηροπούλου, όχι σε καμιά περίπτωση δεν το περιμέναμε.

Γιατί, βλέπεις μέχρι τα χτες το υπέρ-ερωτευμένο και υπέρ-ταιριαστό ζεύγος άφηνε να εννοηθεί με δηλώσεις του ότι μπορεί να φάμε και κουφέτα. Αλλά ας όψεται το άτιμο το Χόλιγουντ και ο Τζόνι Ντεπ, που μπήκαν ανάμεσα τους κι έφεραν τον πικρό χωρισμό.

Σύμφωνα με το Star, Αλεξάνδρου και Σωτηροπούλου τράβηξαν χωριστούς δρόμους εδώ και δύο εβδομάδες(!) κι αιτία είναι η... χολιγουντιανή καριέρα της ηθοποιού. Βλέπεις, η Τόνια είναι φαβορί για ένα ρόλο στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» και σε περίπτωση που την πάρουν, δεν υπάρχει χρόνος για έρωτες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο χωρισμός μόνο... βιλούδινος δεν ήταν, αφού το πρώην πλέον ζευγάρι έριξε τρικούβερτο καυγά κι έχουν, σου λέει, κόψει κάθε επαφή. Τι να πεις. Ελπίζουμε, σε περίπτωση που η Σωτηροπούλου πάρει το ρόλο, να είναι μεγαλύτερης διάρκειας από του Τζέιμς Μποντ. Κρίμα κι άδικο ένας τέτοιος μεγάλος έρωτας να τελειώσει άδοξα για... τρία δευτερόλεπτα!!!!