Ο Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για τα γκομενικά του!

31.10.2013
Τον ζευγαρώνουν με τη μία γυναίκα μετά την άλλη, όμως ο ίδιος ο 50χρονος γόης τι λέει για όλα αυτά;

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) χώρισε από τη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler) την τελευταία του επίσημη αγαπημένη, τον Ιούλιο και από τότε οι κακές γλώσσες τον "παντρολογούν" ασύστολα, με τρεις τις "επικρατέστερες" κυρίες της καρδιάς του.

Πρώτο ακούστηκε το όνομα της Μόνικα Τζάκισικ (Monika Jakisic), μοντέλου από την Κροατία, με την οποία ο Κλούνεϊ είχε και παλιότερα σχέση.

Στη συνέχεια "έπαιξε" το όνομα της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), με την οποία ο Τζορτζ έδειξε να κάνει "ιδιαίτερες χαρές" τελευταία και τέλος ακούσαμε για τη λονδρέζα δικηγόρο Αμάλ Αλαμούντιν (Amal Alamuddin).

Τι γίνεται τελικά;

"Τρεις διαφορετικές γυναίκες σε τρεις εβδομάδες. Θα έπρεπε να ήμουν αθλητής", απάντησε με χιούμορ ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στo People ξεκαθαρίζοντας κατηγορηματικά ότι "είναι όλα κατασκευασμένα".

Τώρα θα μου πείτε, τι έπαθε ο διάσημος εργένης και μιλά για τα προσωπικά του αντίθετα με το συνήθειο της "μούγκας" που έχει υιοθετήσει τόσα χρόνια;

Ο υπεύθυνος τύπου του σταρ, Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield) αναλαμβάνει να ρίξει φως στο σκοτάδι τονίζοντας πως ο μόνος λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ο "πελάτης του" ήταν για να προστατέψει τις εν λόγω κυρίες, των οποίων οι ζωές έχουν διαταραχθεί ισχυρά με τις σχετικές φήμες.

Πάντα τζέντλεμαν ο Τζορτζ. Αλλά και πάντα εργένης. Μην ξεχνιόμαστε...

Ζ. Κ.