Μπεκατώρου: Πώς ο Χολίδης τη στήριξε στις δύσκολες στιγμές

31.10.2013
Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και για τον άνθρωπο (και δεν είναι ο σύζυγός της) που τη στήριξε τις ώρες αυτές.

«Σχέση ζωής» χαρακτηρίζει τη φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη, αφού ο αοιδός είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα της, όταν έχασε τον πατέρα της. Μάλιστα, ο Χολίδης ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Κεφαλονιά κι επέστρεψε στην Αθήνα αυθημερόν, προκειμένου να είναι δίπλα της στην κηδεία.

«Για μένα ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε. Δεν το κάνουν εύκολα οι άνθρωποι αυτό. Με έδεσε περισσότερο μαζί του, να τον έχω δίπλα μου την ώρα που αποχαιρετούσα τον πατέρα μου. Είναι αφοσιωμένος φίλος. Έχουμε σχέση ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για τους περίφημους «καβγάδες» με τον Δημήτρη Σταρόβα.

«Ο Γρηγόρης είναι πολλά χρόνια στο χώρο, και τώρα που τον ζω συνειδητοποιώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν και είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση, μαθαίνω δίπλα του» δήλωσε για τον έναν, ενώ για τον άλλον άνδρα της παρέας είπε: «Μεγάλη κόντρα! Παίζουμε ξύλο! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαστε πολύ καλά, και τα δυο παιδιά με έχουν αγκαλιάσει πολύ. Συνεργάζομαι με δυο κορυφαίους στο είδος τους».

Πηγή: ΟΚ