Κάνιε: Από το 2006 είχα "σταμπάρει" την Κιμ

30.10.2013
Λίγο μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του ο διάσημος ράπερ αποκαλύπτει –μεταξύ άλλων- πότε του ήρθε ο… έρωτας!

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest), ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με την πρώτη ματιά το 2006 (!) ενώ αποκάλυψε ότι μετά τον γάμο θα πάρει το όνομά του.

Επίσημα οι φρεσκοαρραβωνισμένοι είναι ζευγάρι τους τελευταίους 17 μήνες, όμως εκείνος την είχε βάλει στο μάτι πολύ νωρίτερα.

"Ήξερα ότι ήθελα να γίνει το κορίτσι μου πολύ καιρό. Κάποια στιγμή είδα μια φωτογραφία της μαζί με την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και θυμάμαι να λέω στον κολλητό μου 'Την είδες αυτή την Κιμ Καρ-ντιζόν;'", αποκάλυψε ο Κάνιε χρησιμοποιώντας προφανώς τον τύπο της διάσημης μουστάρδας για να περιγράψει πόσο "νόστιμα καυτό" του είχε φανεί τότε το κορίτσι που ήταν απλά γνωστό ως "η φίλη της Πάρις Χίλτον". (Δες την επίμαχη φωτογραφία ακριβώς από κάτω)

Στην πορεία, οι δυο τους έγιναν φίλοι, έκαναν άλλους δεσμούς και πριν από ενάμιση χρόνο σχεδόν, ήρθε και η δική τους η "στιγμή".

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γουεστ αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του θα πάρει το επίθετό του μετά τον γάμο, είδηση που επιβεβαίωσε και η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη στο E News.

"Κιμ Καρντάσιαν Γουεστ" θα λέγεται το κορίτσι μετά τον γάμο, ενώ ο καλός της έχει μεγάλα σχέδια για εκείνη.

Από τα λεγόμενά του, φαίνεται ότι ο Κάνιε δεν θα ησυχάσει αν δεν δει το κορίτσι του –έτσι την αποκαλεί συνέχεια- στο εξώφυλλο της "Vogue". Είπε κανείς τίποτα;

Ζ. Κ.