Η γυναίκα πίσω από τον χωρισμό Μπλουμ - Κερ

29.10.2013
Αφού το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους επιβεβαιώθηκε και επίσημα οι φήμες περί τρίτου προσώπου έχουν οργιάσει. Μήπως όχι άδικα;

Ο Ορλάντο Μπλουμ (Orland Bloom) και η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) έγιναν ζευγάρι το 2007, παντρεύτηκαν το 2010, υποδέχτηκαν τον γιο τους έναν χρόνο αργότερα και στο τέλος του 2012, ακουγόταν ήδη ότι χωρίζουν.

Τελικά η είδηση επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια ανακοίνωση που τόνιζε το πόσο φιλικός ήταν ο χωρισμός ενώ οι δύο "πρώην" βρίσκονται σχεδόν καθημερινά για χάρη του υιού. Και φυσικά με τους παπαράτσι στο κατόπι.

Ωστόσο, το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρων των ΜΜΕ πια είναι η "πέτρα του σκανδάλου" που, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες έχει και ονοματεπώνυμο.

Η Κοντόλα Ρασάντ (Condola Rashad) είναι η συμπρωταγωνίστρια του Ορλάντο στην παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" που ανέβηκε τον περασμένο μήνα στο Μπρόντγουεϊ και λέγεται ότι κέρδισε την καρδιά του. (η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από την αφίσα του θεατρικού)

Ακόμη και φίλοι του Μπλουμ μεταφέρουν ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ήδη ζευγάρι στα κρυφά ενώ δηλώσεις και των δύο που πιθανότατα δεν είχαν αξιολογηθεί όταν έγιναν, ενδέχεται να φανερώνουν πολλά περισσότερα.

"Μερικές φορές το κοινό χειροκροτεί αμέσως μετά το πρώτο μας φιλί στην παράσταση γιατί είναι τόσο δυνατό και εγώ σκέφτομαι ότι δεν θέλω να τελειώσει", είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Ορλάντο ενώ η Κοντόλα έχει καμαρώσει για την "επαφή που είχαν από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν".

"Όλα ήρθαν τόσο φυσικά", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 26χρονη πολλά υποσχόμενη ηθοποιός.
Αυτά άκουσε η Μιράντα –και ποιος ξέρει και τι άλλο, δηλαδή- και το έγραψε το τέλος.

Ζ. Κ.