Ρουβάς - Ζυγούλη: Το μεγάλο μυστικό της σχέσης τους;

29.10.2013
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, είναι από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι η προτεραιότητα και των δύο.

Και ερχόμαστε τώρα όλοι μας και απορούμε, γιατί το ζευγάρι δεν παντρεύεται; Εξάλλου, κάθε λίγο και λιγάκι «έσκαγε» κι ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για επικείμενο γάμο.

Αλλά γάμο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει και μένουμε με την απορία. Κι έρχεται τώρα εβδομαδιαίο περιοδικό και δίνει τη δική του εξήγηση για το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άτομα από το περιβάλλον του Sakis και της Κάτιας, υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει... επισημοποιήσει τη σχέση του, αλλά όχι με τον... παραδοσιακό τρόπο.

Προτίμησαν, σου λέει, να υπογράψουν το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης, που τελευταία κάνει... θραύση στη showbiz. (Δες και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που προτίμησε το σύμφωνο αντί του πολιτικού γάμου.)

Ωστόσο, το σύμφωνο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο Ρουβάς και Ζυγούλη να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο ή ακόμη, ακόμη να έχουν ήδη παντρευτεί κρυφά κι εμείς να μην έχουμε πάρει χαμπάρι. Τέλος πάντων, μέχρι να τους δούμε με νυφικό και γαμπριάτικο, ο... γάμος του υπέρλαμπρου ζεύγους θα μας απασχολεί και θα μας κρατά και σε αγωνία.