Κωστόπουλος προς Ουγγαρέζο: "Γι' αυτό θα μείνεις γεροντοκόρη"

25.10.2013
Φωτιές άναψε η γυμνή φωτογράφιση της Αντέλ Εξαρχόπουλος στο GQ στο «Πρωινό mou» και κυρίως στον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά φαίνεται κάτι τέτοιο δε συνέβη με το Δημήτρη Ουγγαρέζο κι έτσι οι ατάκες έδωσαν και πήραν.

«Δώσε Αντέλ στο λαό» να φωνάζει ο Πέτρος και «Δε σ’ αρέσει που είναι στρουμπουλή;» να ρωτάει το Δημήτρη, τίποτα ο δεύτερος.

«Ελάτε παιδιά, είναι χάλια. Είναι όλα πεσμένα», να απαντάει ο Δημήτρης. Μέχρι κι η Τζένη να απορεί και να του λέει «Τι πεσμένα καλέ; Όρθιο είναι, ουρανό κοιτάζει», αναφερόμενη στο στήθος της.

Και να συμπληρώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Ποιό πεσμένο ρε ανώμαλε; Ρε γκάγκα είσαι και τυφλός; Κοίτα εκεί, πύραυλος είναι. Το κορίτσι περπατάει και σφυράει».

Εκεί μας «έστειλε» ο Δημήτρης, απαντώντας ότι εκτός των άλλων, «καμπουριάζει σαν τη φίλη μου τη Συνατσάκη.

«Εμ γι' αυτό θα μείνεις γεροντοκόρη. Αν αυτό το κορίτσι δεν σου αρέσει, θα μείνεις γεροντοκόρη!» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή Πέτρου, αλλά ο Δημήτρης δεν πτοήθηκε:

«Και τώρα να ερχόταν η Αντέλ να μου την πέσει, όχι θα έλεγα. Θα προτιμούσα τη Σπανού». Σε αυτό για να λέμε του στραβού το δίκιο, τον σιγοντάρισε κι η Σπανού που πετάχτηκε και του έβαλε λόγια στο στόμα να την προτιμήσει…

Ν.Ε.