Η Κιμ μοστράρει την κοτρώνα & ο Κάνιε γράφει όρκους

25.10.2013
Αρραβωνιάστηκαν προ εβδομάδας και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και τον αρραβωνιαστικό της Κάνιε Γούεστ που εμφανίστηκαν στο γκαλά ''Dream For Future Africa Foundation'' στο Σπάγκο του Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Στημένη στο κόκκινο χαλί με κρεμ σύνολο, η Κιμ δεν σταματούσε να χαμογελά δείχνοντας με χάρη το 15 καρατίων μονόπετρό της ενώ ταυτόχρονα καμάρωνε και για τα 20 περίπου κιλά που έχει ήδη χάσει από τον Ιούνιο που έφερε στον κόσμο την κόρη της Νόρι.

Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο ΤΜΖ, ο γάμος θα έρθει μετά το προγαμιαίο συμβόλαιο, αφού πρέπει να μοιραστούν οι δύο περιουσίες: 90 εκατομμύρια δολάρια για τον Γουέστ και 40 εκατομμύρια δολάρια για την Κιμ.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο Κάνιε έχει ήδη στρωθεί στο γράψιμο για να φτιάξει τους καλύτερους και πιο ξεχωριστούς γαμήλιους όρκους.

Ο 36χρονος ράπερ έχει πάρει στα σοβαρά την επερχόμενη γαμήλια τελετή και θέλει να συγκινήσει τη σύζυγό του!

Οι όρκοι θα έχουν και ρυθμό και θα βγαίνουν κατευθείαν από τα βάθη της καρδιάς του Κάνιε, ο οποίος θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με την Καρντάσιαν (!)

Και παρόλο που ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας ακριβή ημερομηνία γάμου, ο Κάνιε ήδη φροντίζει τη μουσική, την γαμήλια τούρτα, τη λίστα με του καλεσμένους, τη στιγμή που η Κιμ χαλαρώνει και απολαμβάνει τον υπεύθυνο μέλλοντα σύζυγό της.

Κ.Π