Τζούλια Ρόμπερτς: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο

23.10.2013
Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ που κρατά την ιδιωτική της ζωή ευλαβικά μακριά από τη δημοσιότητα. Με μια εξαίρεση.

Η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) είναι παντρεμένη με τον Ντάνι Μόντερ (Danny Moder) εδώ και 11 χρόνια ενώ έχουν μαζί τρία παιδιά, τα 5χρονα δίδυμα Χέιζελ και Φινέα και τον 6χρονο Χένρι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας "Ο Μεξικάνος" όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και εκείνος ήταν κάμεραμαν.

Μπορεί γενικά να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως τη Δευτέρα το βράδυ, ο Μόντερ συνόδεψε τη σύζυγο στο Hollywood Film Festival, όπου και την καμάρωσε να παραλαμβάνει το βραβείο Β' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "August: Osage County".

Όσο για εκείνη; Ανέβηκε πάνω στη σκηνή και δεν κρατήθηκε, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

"… Περισσότερο από όλα, τον έναν και μοναδικό άντρα μου με έβγαλε από το σπίτι και με έβαλε σε ένα αεροπλάνο για Οκλαχόμα και με έπεισε να κάνω αυτή την ταινία και με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται για τον άντρα μου, ο οποίος είναι εδώ σήμερα. Για δύο λόγους. Πρώτον δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση και δεύτερον… ήξερα ότι θα κερδίσω. Ντάνι Μόντερ, σ' αγαπώ μωρό", είπε με τρελό χαμόγελο η Τζούλια, η οποία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλο το υπόλοιπο βράδυ δεν άφησε το χέρι του καλού της ούτε για πλάκα…

Αυτός είναι έρωτας…
Ζ. Κ.