Αγωνία: Θα παντρευτεί η Ζέτα τον Χατζηγιάννη;

23.10.2013
Τι αγωνία και αυτή. Θα παντρευτεί τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Μια ελπίδα είχαμε να πάρουμε απάντηση στο βασανιστικό αυτό ερώτημα

όταν η Ζέτα πήγε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά. Αλλά την χάσαμε και αυτήν. Γιατί μπορεί ο κολλητός να την ρώτησε πότε θα παντρευτεί με τον αοιδό, όμως, εκείνη απάντηση δεν έδωσε.

Με το που άκουσε την ερώτηση, η Ζέτα έμεινε... κάγκελο, διότι φανταζόμαστε ότι δεν περίμενε να την ακούσει από τον φίλο. Αλλά, το... τέκνο Βρούτος την έκανε.
«Τι να σου απαντήσω σε αυτό;», είπε κι εξήγησε στη συνέχεια ότι μετά από τρία χρόνια σχέσης, τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ότι είχε φανταστεί!

Αν θα το μπουμπουνίσει, όχι δεν απάντησε. Διπλωμάτισσα το Ζετάκι και μιας και είναι πολυτάλαντο κορίτσι, στις πολλές δουλειές της, μπορεί να σκεφτεί να κάνει και το επάγγελμα του... διπλωμάτη. Το έχει.

Πάντως, μάς αποκάλυψε ότι με τον Χατζηγιάννη κάνουν συχνά εκπλήξεις ο ένας στον άλλον, αφού έτσι κρατούν «ζωντανό» τον έρωτα τους. «Αυτό που κρατάει μια σχέση ζωντανή είναι η επικοινωνία και στο να περνάει καλά το ζευγάρι, να γελάει και εμείς, δόξα τον Θεό, περνάμε πολλές ώρες μόνοι και πάρα πολύ καλά!».