Ηλιάδη: Αγριεύει η κόντρα με την οικογένεια του Λαζαρίδη

22.10.2013
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έχει κορυφωθεί και ήδη έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Η μητέρα του επιχειρηματία έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της τραγουδίστριας (θα εκδικαστούν στις 29 Οκτωβρίου), όπου ζητά να βλέπει τον εγγονό της. «Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Το μόνο που ζητάω είναι να δω το εγγόνι μου. Το παιδί του Μπάμπη μου. Έλεος πια, τι ζητάω;» δηλώνει η Μαρία Λαζαρίδη στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Ιδιαίτερα σκληρή με την Ηλιάδη είναι η αδελφή του Μπάμπη, Λίτσα Λαζαρίδη. «Η Αγγελική κρύβεται ή εξαφανίζεται από εμάς. Δεν ξέρω τι έχει να κρύψει και δεν θέλει να δούμε το παιδί. Μαθαίνω ότι έχει πολλές ασχολίες τώρα. Τατουάζ, νέες σχέσεις, νέα ενδιαφέροντα. Όμως μια μάνα που έχει στο χώμα το δολοφονημένο παιδί της, σπαράζει κάθε μέρα που δεν μπορεί να δει και να αγκαλιάσει το εγγόνι της» λέει.

Εξάλλου, όπως υποστηρίζει η οικογένεια Λαζαρίδη, όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει πολλές προσπάθειες για να δουν τον μικρό, Μπαμπίνο, αλλά η Ηλιάδη είχε αρνητική στάση.